H.G. Nr. 699/30.09.2010

H.G. 699 / 30 septembrie 2010 

Art.1  Începând cu data de 01.10.2010, pensionarii pot traversa pe culoarea roşie a semaforului.

Art.2  Dacă în maximun 30 zile nu se vor obţine rezultate mulţumitoare, începând cu data de 01.11.2010 traversarea pe culoarea rosie a semaforului devine OBLIGATORIE.

Art. 3 Pentru că tot nu se întrevede o relansare economică, de la 01.01.2011 măsura se poate extinde şi asupra bugetarilor.

Art. 4 Începînd cu data de 01.10.2010 Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor şomerilor.
Slujbele vor fi oficiate de preoţi, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, preşedinte al României.Măsuri anticriză
 

1.  Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare-Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului etc.

2.  Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi, deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential .
Cei care nu manânca nimic si in consecinta nu „produc” vor plati un impozit forfetar.

3.  Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medicii de familie, in
functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane.
Astmatici au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4.  Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un  „gras nesimtit ”, ca atare va trebui sa plateasca un impozit pentru greutate excedentara..

5.  Taxa pe „vanturi trase”, ca prea s-au obisnuit romanii sa-si dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecarui contribuabil care vor inregistra numarul vanturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului.
Taxa va adauga 24% la factura de gaz si va fi obligatorie ca taxa „radio -Tv” de pe factura de curent.

6.  Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara . Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatiei care a primit-o persoana respectiva pina la virsta de 18 ani de la stat.
Sunt scutiti de taxa ungurii din Harghita, Covasna si Mures deoarece ei oricum nu stiu decit ungureste deci nu se pune problema ca ar sti mai mult de o limba.

7.  Orice barbat care are mai mult de 124899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1000 fire de par . Peste 20000 de fire in plus
se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si /sau  cu suvita peste chelie sunt scutiti.

 

8.  Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

9.  Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi  vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati „taxa de atelaj impins/tras de animal de povara” (bou/vaca in cazul nostru). Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita, li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

10. Taxa de caldura pentru vara deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfintului Guvern si nu este normal.
Astfel pentru fiecare geam deschis vara, la caldura peste 18 grade se va plati o „taxa de geam deschis” in valoare de 12 euro/geam.
La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50% dar numai pina la 24 de grade.

11.  Sugarii si bebelusii care folosesc pampers (nesimtitii!!!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate care il prezinta fiecare din
reziduurile acumulate in scutec.
Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus se vor trimite obligatoriu pina la 1 iulie 2011 pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani mostre din „produsul” rezultat si acumulat in pampersi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare parinte va primi acasa o declaratie de impozitare pe care o va achita in 24 de ore la cea mai apropiata agentie CEC

1

2. SI NU IN ULTIMUL RAND, TAXA PE PROSTIE, CA SUNTEM ATAT DE PROSTI SI ÎI RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI ! 

13. Se va elimina impozitul pe venit in 2 faze.
In prima faza se va elimina venitul…

Despre Alexandra

Economista, salariata la stat, pasionata de gradinarit si de sapunarit
Acest articol a fost publicat în Zambete. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la H.G. Nr. 699/30.09.2010

 1. ilincaotgramesti zice:

  Citirea acestei postari mi-a provocat o descarcare nervoasa de-a dreptul periculoasa. Am inceput razand si am sfarsit prin a hohoti de plans pentru ca cel mai mare rau nu este pauperizarea ci alienarea. O vedem, o constatam in apropierea noastra si inca nu avem adevarata ei masura si din pacate din foame te mai intorci dar de pe buza acestei prapastii putin se mai intorc intregi.

  Situatia este mult deasupra rezolvarii cu furca, sau cu biciul sau cu glontul, sau cu vorba, sau cu rasul.

  De fapt se cam contureaza imposibilitatea rezolvarii…
  Iertare…
  Poate maine voi vedea lucrurile altfel!

  Sincera sa fiu eu nu i-as inlatura pe cei care sunt acum la putere ba chiar mi i-as aminti si pe toti cei de pana acum si i-as lega ca la galere intr-un fel sau altul si n-ar scapa pana nu ne-ar da inapoi tot ce ne-au luat, n-ar indrepta tot ce-au stricat…

  Dupa „Marea schimbare”, o vreme, te uitai prin mijloacele de transport la lume, si vedeai oamenii un pic mai drepti, mai increzatori, privind cumva inainte… nu in jos sau in gol.

  Acum… Cei care circulati cu mijloacecele de transport in comun… Uitati-va la lume…

  Pentru foarte multi dintre… „cei condusi” este intr-un fel sau altul…foarte tarziu sau chiar prea tarziu si asa

  • Alexandra zice:

   Ilinca, mai merita sa-ti faci nervi? Pentru ce? Sa te imbolnavesti? Nu, draga mea, in niciun caz! Rezista, rezistam cu totii, nu ne pot omora, desi tare mult ar vrea! Si tine-ti firea! Situatia asta nu poate dura la nesfarsit, nimic nu dureaza! Istoria se repeta, doar stii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s