Supa crema de legume

Eu cand am zis „retete simple” , apai simple sunt. Cum ar fi aceasta supa, numa buna pentru un regim de slabit, fara sa te devitaminizezi totusi. Nu ca mie mi-ar folosi  aceasta supa  in dieta de slabit…

Materia prima:

4 morcovi, un cartof mare, telina cat o mandarina, o ceapa mica

unt cat o nuca

o mana de orez

sare, piper, patrunjel

Se fierb bine de tot legumele impreuna cu mana de orez, pana se inmoaie . Se dau prin mixer ( cu exceptia cepei, care se si scoate din oala  cand s-a inmuiat), impreuna cu zeama in care au fiert, evident, si putem spune ca deja avem o supa de spital, buna pentru cardiaci si hipertensivi sub tratament.

De aici incolo urmeaza urmatoarele operatiuni: se mai subtiaza supa cu apa, pana obtinem consistenta dorita, apoi adaugam untul, sa-i dea un pic de grasime, sarea, piperul si patrunjelul.

Gata!

Crutoanele sunt de fapt cubulete de paine alba,coapte in cuptor, intr-o tava, pana se intaresc. Nu le ardeti, ca devin amare.

Anunțuri

Despre Alexandra

Economista, salariata la stat, pasionata de gradinarit si de sapunarit
Acest articol a fost publicat în Retete simple și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Supa crema de legume

  1. victoriacus zice:

    Intr-adevar foarte bune supele crema.Si mie imi plac.Chiar nu am facut de ceva timp,iar maine era in plan o supa sau o ciorba.Deci ramane spa….crema 🙂 Multam

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s