Lasagna

Ieri am facut o lasagna, evident, prima din viata, pentru ca nu stiu de ce , dar de cand am blogul, tot simt nevoia de exhibitionism culinar. Cum a iesit? Mai bine-mi vedeam de treaba, credeti-ma! E ea frumusica, are de toate, dar ii lipseste nustiuce-ul ala de la restaurant si sa ma bati ca habar n-am despre ce poate fi vorba. Chestia e ca alta data n-am sa mai incerc, cand mi-o fi pofta dau o fuga la orice Trattoria, ori chiar la Pizza Hut si-mi fac damblaua.

Asa ca sa nu-mi cereti reteta, ca nu v-o dau!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Alexandra

Economista, salariata la stat, pasionata de gradinarit si de sapunarit
Acest articol a fost publicat în Retete simple și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Lasagna

  1. papagigli zice:

    Ce sa zic, frumos arata, bat-o vina! Dar cum n-am facut niciodata „musaca” italieneasca 😀 , nu’s ce sugestii sa-ti dau. Si acum, dupa drasticu-ti verdict, ma-ntreb, o fi malitios din partea-mi sa-ti urez „pofta buna”? 😆

  2. vasi zice:

    Eu fac,dar cu mai mult succes.
    Folosesc sunca de Praga si cascaval sau felii Hochland,iar sosul il fac Bechamel,cu branza rasa la final in el.Foile uscate,nu fierte dinainte. Acopar bine foile cu sos si nu las la cuptor decat 20 minute,sa nu se usuce foile.Super!
    Am mai imbunatatit-o si cu felii de rosii asta-vara si a iesit bine.
    E o idee,daca vrei.

Lasă un răspuns către Alexandra Anulează răspunsul