Reteta la cerere. 😀
Si ca sa nu va las numai cu o salata:
Sa stati la distanta ca miros a usturoi! :D))
Reteta la cerere. 😀
Si ca sa nu va las numai cu o salata:
Sa stati la distanta ca miros a usturoi! :D))
Petronela Tanasa la Pastrarea daliilor pe perioada… | |
lucia la Hrean cu sfecla rosie in otet… | |
lucia la Gradina la mijlocul lui m… | |
Alexandra la Varza murata | |
Maria Aurelia Baron la Varza murata | |
Tony la Sezonul orhideelor | |
Alexandra la Inmultirea trandafirilor prin… | |
Alexandra la Pregatirea trandafirilor pentr… | |
Alexandra la Cafea la ghiveci | |
Corina la Inmultirea trandafirilor prin… |
Io stiu reteta din asta 🙂 Mami face in ficare vara de cateva ori.
Insa cu procesul de transfer din gradina in farfurie nu sint prea lamurita. Tre sa vin la tine cu farfuria sa vedem cum se procedeaza :))
Ce bine de tine ca ai mami care sa-ti faca! Ok, vii, dar aduci tu berea. :D))
S-a facut! 😀
Si pestele e tot din gradina ?
Da. Din gradina vecinului. :D))
Ei, la ultima poza am clacat!!! Ma duc sa fac clatite cu dulceata de capsuni productie proprie! 🙂
Daaaa! Ar merge si niste clatite, dar cine sa stea in picioare langa ele, sa le faca?? 😀
Tocmai ma pun, sa curat fasolea verde pentru miine. Eu o gatesc putin altfel, cu sos de rosii, o ceapa, ceva morcovi si vreo doi cartofi . Si mult patrunjel si ulei de masline. Poate pun si un ardei taiat marunt.
Bun si asa, dar eu am facut-o asa mai mult pentru usturoi, ca imi place mult de tot.
😯 Da, bine, multumesc! Eu am plecat, pana nu lesin aici. Pa! 🙂
:D)))
De la miros? 😀
Nuu, de la vaz! Deja simt gustul de peste prajit cu mujdei de usturoi. Acu-s in faza de hipersalivatie! 🙂
Nu e prajit, e la gratar, mai precis pastrav, ca era pacat sa-l ” stric ” in ulei. Daca era caras, il prajeam. Crapul il faceam saramura, iar stiuca rasol. Salaul, pane.Mai zic? Sau ai lesinat deja? :D))