Caldura mare, dragilor! Ce n-as da pentru o ploaie buna, voi nu?
Sa nu ma intrebati de gradina ca nu va spun nimic. Azi am sa va dau o reteta de canneloni cu branza. De ce cu branza? Pentru ca la naiba, e prea cald pentru carne, iar de branza cu rosii si oua omleta mi s-a luat de nu va pot spune! Asa ca azi , eroul din mine a decis ca e vremea sa aprinda cuptorul, nici mai mult nici mai putin! 🙂
Tuburile de canneloni sunt cumparate, la fel si branzeturile , smantana, untul, faina. Ouale sunt de la gainile mele, rosiile din solar, busuiocul si mararul asisderea.
Am fiert tubulatura in apa clocotita pret de 3 minute , apoi am pus-o la racit. Umplutura am facut-o din branza de capra, smantana, crema de branza tot de capra, pesmet, marar, un ou, busuioc.
Sos bechamel stiti si voi sa faceti, nu va mai zic.
Apoi, am uns tava cu unt,am pus jumatate din sosul bechamel, apoi am asezat cannelonii umpluti, apoi desupra restul de bechamel si rosia storcita, precum si verdeata. Ar fi mers si niste cascaval ras pe deasupra, dar n-am avut.
Fin, delicat,hranitor, usor. Va recomanda cu drag!
Carnivorii pot incerca cu carne de vita, in care adauga si putina nucsoara.
Foarte bun!
Chiar că e un act eroic să aprinzi cuptorul. 🙂 Dar a meritat, nu? 🙂
Noi încă suntem în special pe salate. Vorba ta, de omletă ni s-a cam luat.
Fac si eu cannelloni dar nu fierb tuburile inainte le fierb cu totul in cuptor, facu un sos mai bogat pe care il torn peste tuburile umplute.
Ce bine arata! Multumesc pentru reteta